Agencija specijalizovana za Google AdWords i display internet oglašavanje
sa uslugom prilagođenom potrebama malih i srednjih preduzeća.

Šta očekivati od svog SEO konsultanta?

Svaki uspešni veb dizajner rano u svojoj karijeri morao je shvatiti najvažniju stvar u poslovanju. Njegovi klijenti ne žele lepe sajtove, oni žele klijente.

Sajt treba da izgleda profesionalno i da bude lak za korišćenje, ali bez nekog oblika marketinga niko ga neće pronaći.

Pre bilo kakve dalje priče o očekivanjima koje trebate da imate od svog SEO konsultanta neohodno je u kratkim crtama pojasniti šta SEO uopšte predstavlja.

SEO se prvi put pojavio 1997.godine. I od tada, iako je prošlo više od dve decenije, bar za prosečnog vlasnika preduzeća njegov rad ostaje obavijen misterijom. SEO ne podrazumeva magiju. To je prosto činjenje da vaš sajt pretraživači kao što je Google, Yahoo itd. procene kao autoritativan kako bi bio visoko pozicioniran u pretrazi.

Da bi sajt mogli nazvati autoritativnim u obzir se uzima više stvari: godine iskustva u oblasti, preporuke drugih, potvrde od vrhunskih stručnjaka industrije, kvalitet znanja...SEO je posao koji podrazumeva da vaš sajt u očima neke pretraživačke mreže kao što je Google bude autoritativan i stoga “preporučen” njihovim korisnicima, rangirajući se iznad konkurencije.

Kada je reč o vašem SEO konsultantu, prva najvažnija stvar je da odredi realna očekivanja. Jer ništa nije gore od pogrešnih nadanja. Iskusna SEO firma bi trebala da bude u stanju da vam da realnu ideju o tome koji učinak, u kom vremenskom intervalu možete da ostvarite.

Dve važne stvari morate imati na umu: SEO treba vreme i SEO ne garantuje posao!

Kako bi sajt postao autoritativan neophodno je uložit rad i vreme. Svaka dobra SEO firma ima odličnu obaveštenost i razumevanje tržišta kako bi mogla podesiti realna očekivanja. Manje konkuretne reči u manje konkurentnom tržištu će uzeti manje vremena, za razliku od visoko konkurentnih.

Na šta se misli kada se kaže da ne garantuje posao? SEO je marketing. I ako se posmatra sa tog stanovišta nikada sa kompletnom sigurnošću ni za jedan oblik marketinga ne možemo znati kako će potrošači reagovati.

U poslednjih nekoliko decenija konpanije se oglašavaju na različite načine: bilbordi, novine TV reklame. I ni jedan od tih oblika marketinga ne garantuje uspeh, ali ga ima.

 

Reklama kao i život, uključuje rizik. Jedina garanciju koja može da vam se da je: BEZ SEO NE MOŽETE DA SE POJAVITE NA PRVOJ STRANICI GOOGLE-a.

 

 

Responsible dizajn

Neka Vaš web sajt bude dostupan na svim uređajima, računarima, tabletima i mobilnim telefonima.

 

Najnovije tehnologije

Svi naši web sajtovi zadovoljavaju najviše web standardne HTML5 i CSS3 tehnologije.

 

Mlad i ambiciozan tim

Neka naš tim mladih stručnih i prijatnih ljudi postane deo i Vašeg tima. Vaš profit je i naš uspeh!

 

Kontaktirajte nas!

Vaša potraga je upravo završena! Naišli ste na tim iskusnih stratega koji će Vaše poslovanje iz korena promeniti.

Najbolje što možete učiniti za svoje poslovanje

Na temi smo

Sa više od 10 godina iskustva u poslovima internet marketinga sada smo dostupni i Vama na usluzi. Naše iskustvo sada može značiti i Vaš profit!

Kontaktirajte nas